P E R S O N V E R N

Kostholdogbalanse.no (eid og drevet av Kistebunnen Marit Næss, org. nr. 908357608) er opptatt av brukernes personvern. Tilliten fra brukerne er en viktig ting for oss, og derfor har vi en streng personvernpolicy. Av den grunn vil vi her forklare hvordan vi henter inn og bruker cookies/informasjonskapsler, og hvordan vi ivaretar personvernet til brukerne.

Hvem er behandlingsansvarlig?
Behandlingsansvarlig for personopplysninger som benyttes på kostholdogbalanse.no er Kistebunnen Marit Næss ved Marit Næss Jørgensen, Foretaksnr. 982357608.

Hva er formålet med behandling av personopplysninger på nettstedet?
Formålet med behandling av personopplysninger på nettstedet, er å gi den enkelte bruker en bedre opplevelse og utnyttelse av nettstedet.

Hva er det rettslige grunnlaget for behandling av personopplysninger på nettstedet?
Kostholdogbalanse.no forholder seg til personopplysningsloven og ekomloven, når det gjelder henholdsvis behandling av personopplysninger og bruk av cookies / informasjonskapsler på nettstedet. Vi jobber i henhold til Lov om alternativ behandling, selv om det ikke behandles syke mennesker i denne bedriften.

Hjemmel for behandling av personopplysninger er personopplysningsloven § 8 a), jf. § 11. Det behandles ikke sensitive personopplysninger på nettstedet.

Hvilke personopplysninger behandles?
Personopplysningene som behandles på nettstedet er den informasjon som legges inn ved bestilling av tjenester fra kostholdogbalanse.no eller kostveileder.no, samt at nettstedet kjører med cookies/ informasjonskapsler.

En cookie / informasjonskapsel er en liten tekstfil som lagres på brukerens egen datamaskin / enhet, som gjør at nettsiden kan huske handlingene eller preferansene til den enkelte brukeren over tid, og hvor ofte brukeren har vært på nettsiden.

Hvor hentes opplysningene fra?
Personopplysningene som behandles på nettstedet, hentes inn fra den enkelte bruker ved at vedkommende taster inn sin informasjon i bestillingsskjema. Våre nettsider innhenter ingen informasjon om kunden utover det kunden selv legger inn eller det som innhentes via cookies / informasjonskapsler.

Er det frivillig å gi fra seg opplysningene?
Ja. Bruk av cookies / informasjonskapsler kan nektes ved å gjøre innstillinger direkte på brukerens egen datamaskin / enhet.

Utleveres opplysningene til tredjeparter?
Nei, vi deler ingen personopplysninger.

Hvordan slettes opplysningene?
Kundeopplysningene som lagres kan slettes ved at kunden selv klikker “unsubscribe” i en av e-postene som sendes ut. Da slettes navn, epost og ellers alle opplysninger knyttet til e-post adressen.

Hvilke rettigheter har den registrerte og hvilket lands lovverk gjelder?
Norsk lov gjelder for bruk av nettstedet, herunder personopplysningsloven og ekomloven.

Den registrerte har rett til innsyn i egne personopplysninger som er registrert ved nettstedet, samt krav om retting eller sletting av mangelfulle eller uriktige opplysninger. For mer informasjon om dette, se personopplysningsloven: https://lovdata.no/dokument/NL/lov/2000-04-14-31 ogwww.datatilsynet.no.

Hvordan sikres opplysningene?
Personopplysningene som samles inn oppbevares etter Mailchimps sikkerhetspolicy, den kan du lese mer om her: https://mailchimp.com/about/security/

Cookies på kostholdogbalanse.no/kostveileder.no
Cookies/informasjonskapsler, er små tekstfiler som lagres på din brukerenhet. Disse gjør at nettsiden kan huske hva du har gjort på siden, hvor ofte du har vært på nettsiden, samt dine preferanser.
Du som bruker, har rett til å få vite hva som er registrert om deg på våre nettsider, og det må gis samtykke til bruk av cookies. Dette gjøres ved at du har nettleseren din innstilt på å godta cookies. Denne innstillingen kan også endres til å ikke akseptere bruken, men det kan da være enkelte funksjoner som ikke virker optimalt for deg som bruker av våre nettsider.
For mer informasjon om cookies og innstillinger i din nettleser, se her: www.datatilsynet.no/Teknologi/Internett/cookies/

Kostholdogbalanse.no benytter seg av cookies, og linker til andre sider som bruker cookies.

En over sikt over disse er her:
Facebook: Cookies fra Facebook settes kun hvis du tidligere har besøkt Facebook eller bruker en Facebook-funksjon eller -link på våre nettside. Disse cookiene brukes av Facebook-funksjonene på nettsiden vår, slik som våre ‘like’-knapp, kommentarfelt og innlogging via Facebook. Informasjonen kan også brukes for å nå deg på Facebook med informasjon fra oss.
For Facebook sin policy, se her. https://www.facebook.com/policies/cookies/
Epost: Vi kan komme til å bruke verktøy som webinarjam.com og MailChimp.com til å samle og administrere e-postadressene til våre kunder.
For webinarjam sin policy, se her: http://www.webinarjam.com/privacypolicy.php
For MailChimp sin policy, se her: http://kb.mailchimp.com/accounts/account-setup/how-mailchimp-uses-cookies
Ved behov for kontakt i anledning behandling av personopplysninger, send en epost til oss på [email protected] så svarer jeg deg så snart jeg kan.

 

21.03.2020